17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stinga, bagat in sedinta

Ovidiu Stinga, bagat in sedinta

Extrem de suparati dupa partida cu CSM Vâlcea, oficialii olteni au decretat „stare de urgenta“, prescriind fotbalistilor regimul de cantonament pentru toata saptamâna, si asta pentru ca litigiul cu Astra Ploiesti poate avea un deznodamânt nefericit. In plus, meciul de sâmbata, cu Dinamo II, se anunta extrem de dificil, iar Ovidiu Stinga trebuie sa restabileasca ordinea, sa „unga“ mecanismul de joc si sa ridice moralul elevilor sai.


Nici „Olandezul“ nu a trecut neobservat de mai-marii clubului, antrenorul craiovean fiind chemat la „raport“ imediat dupa conferinta de presa, in care anunta ca va pune piciorul in prag.


Din nefericire, Universitatea nu va putea conta in ultimul act din Divizia B pe serviciile atacantului australian, Michael Baird incasând, in meciul cu CSM Vâlcea, cel de-al patrulea cartonas galben. Incertitudinea planeaza si asupra lui Dorel Stoica, liberoul Stiintei suferind o entorsa. Acest lucru a creat destule neplaceri staff-ului tehnic, care, uitându-se spre banca de rezerve, nu prea poate oferi o solutie optima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS