17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu, in semifinale la Houston

Hanescu, in semifinale la Houston

Cel mai bine clasat tenisman român in ierarhia ATP, Victor Hanescu, s-a calificat in semifinalele turneului de la Houston (SUA), care este dotat cu premii de 300.000 de dolari, dar care nu este inclus in calendarul ATP. In sferturi, bucuresteanul a beneficiat de abandonul americanului Vincent Spadea, in setul al doilea, la scorul de 6-0, 3-0 in favoarea sa. In semifinale, românul il va avea ca adversar pe spaniolul Fernando Vicente, invingator in fata austriacului Jurgen Melzer, cu 6-2, 6-4. Din câte se pare, lui Victor Hanescu ii priesc mai mult competitiile fara puncte, in acest an el având la activ numai infrângeri in turneele oficiale.


Razvan Sabau a fost eliminat, vineri seara, in sferturile de finala ale turneului Challenger de la Aguascalientes (Mexic), dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari. Sabau, al doilea favorit al competitiei, a pierdut in doua seturi, cu scorul de 6-4, 7-5, partida cu spaniolul Thiago Alves, cap de serie numarul 5.


Celalalt jucator român care a participat la un turneu Challenger in aceasta saptamâna, Adrian Ungur, a fost eliminat in sferturi la competitia de 21.250 de euro de la Monza (Italia) de un alt spaniol, Alex Calatrava, in fata caruia a pierdut cu 3-6, 6-3, 6-3.


La turneul din Seria Futures de la Grasse (Franta) dotat cu premii de 15.000 de dolari, Florin Mergea a abandonat in faza optimilor, la scorul de 3-2, in primul set, in fata reprezentantului gazdelor Arnaud di Pasquale.


In cadrul unei competitii similare, cea de la Frascati, dotata cu premii de 10.000 de dolari, Victor Ionita, desemnat cap de serie numarul 1, a ajuns in faza semifinalelor, dupa victoria cu 6-2, 6-4, obtinuta in fata argentinianului Antonio Pastorino, al saptelea favorit. In penultimul act al intrecerii, jucatorul român va da piept cu reprezentantul gazdelor Enrico Burzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS