19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAksam mai are de asteptat

Aksam mai are de asteptat

Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ), din cadrul Federatiei Române de Fotbal, a hotarât la inceputul lunii ca Aksam Kadour trebuie sa restituie Universitatii 48.500 de dolari, suma pe care impresarul lui Salih Jaber a incasat-o de la clubul alb-albastru.


Instanta respectiva a explicat si provenienta acestei sume de bani: 20.000 USD au fost primiti de Aksam in baza unei conventii semnate intre el si Mititelu si 10.000 USD reprezinta jumatate din avansul primit de impresar in baza unui contract de reprezentare. Diferenta de 18.500 USD este reprezentata de un imprumut al irakianului de cinci mii de dolari si 13.500 de dolari, dobânda de doi la suta pe zi de intârziere, pentru perioada 15 septembrie 2005 (când Aksam a fost imprumutat) – 27 ianuarie 2006 (data când Universitatea a depus la FRF cererea impotriva impresarului).


De asemenea, Aksam Kadour a intrat si in colimatorul Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Club Profesionist si Agenti de Jucatori, pe motiv ca ar fi incalcat un articol din Regulamentul Agentilor de Jucatori.


Nemultumit de decizia CSJ, Aksam Kadour a facut recurs catre Comisia de Recurs Federala, dosarul sau fiind reanalizat in cadrul sedintei sustinute ieri. Membrii acestui for au incercat sa solutioneze litigiul, insa dupa doua ore de dezbateri nu au reusit sa ia o decizie finala, amânând momentul cu doua saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS