7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a albit si sinteticul de la cantonament

S-a albit si sinteticul de la cantonament

Stratul de zapada, asternut marti noapte, nu a fost pe placul elevilor lui Ovidiu Stinga, care s-au vazut nevoiti sa „inoate“ la unicul antrenament sustinut ieri, la cantonamentul din Lunca Jiului. Nemultumirea „olandezului“, atât in privinta terenurilor impracticabile, cât si a posibilitatii de reaparitie a gripei, a fost evidenta, acesta ezitând sa dea curs sedintei de pregatire la ora prestabilita, alb-albastrii fiind nevoiti sa „hiberneze“ timp de 20 de minute peste ora 16.00.


In cele din urma, Ciuca si compania si-au facut aparitia pe asa-zisul teren sintetic, in realitate un „covor alb“, fiind supusi la alergari usoare si câteva elemente cu mingea. Daca Razvan Fritea a ramas in camera, acuzând in continuare dureri acute la tendonul piciorului drept, nu acelasi lucru l-a facut si Josh Mitchell, de asemenea, un jucator care nu se afla in deplinatatea fortelor, „cangurul“ supunându-se tuturor cerintelor lui Ovidiu Stinga.


Astazi, oltenii vor face ultimul „retus“ dinaintea partidei cu Rapid II, de la ora 16.00, locatia urmând sa fie aleasa in functie de starea terenurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS