20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKaramian a plecat de la Pandurii

Karamian a plecat de la Pandurii

Transferul armeanului Arman Karamian la Pandurii nu mai este de actualitate, fotbalistul parasind echipa dupa negocierile purtate ieri-seara cu conducatorii clubului. Armeanul a avut pretentii exagerate in privinta contractului, circa 30.000 de euro, dublu fata de media „pandurilor“, si in plus nu a acceptat perioada minima impusa de gorjeni, un an si jumatate, Karamian dorind sa semneze pe un an. Alta problema care a stat in calea intelegerii a fost dorinta fotbalistului de a-si aduce mai multe rude la Târgu Jiu, pentru care oltenii trebuia sa suporte cheltuielile. Singura achizitie certa pâna in acest moment este Ionut Dragomir, care a semnat cu clubul Pandurii un contract valabil pe trei ani si jumatate.


Locul lui Karamian la Pandurii va fi luat de alt fotbalist sârb, Vojislav Vronjkovic, mijlocas de acoperire la Obilic Belgrad. Vronjkovic a fost in probe la Târgu Jiu anul trecut si a evoluat in amicalul cu Jiul Petrosani, scor 0-1. Are 22 de ani, costa mai putin decât Karamian, iar astazi este asteptat la Târgu Jiu, pentru a se alatura echipei in turneul din Cipru.


Se cauta proprietarul lui Malaele


In privinta lui Malaele, lucrurile sunt destul de incurcate, Pandurii nestiind cu cine sa negocieze transferul. Malaele este „revendicat“ de Petre Buduru de la Astra Ploiesti si de omul de afaceri gorjean Mihai Bârsescu. Cei doi vor fi pusi mâine fata in fata la Târgu Jiu, ca sa lamureasca aceasta problema. Buduru trebuie sa-i vireze lui Bârsescu 3.000 de euro in cont, pentru a redeveni proprietarul fotbalistului. Daca oficialul Astrei face dovada platii, Pandurii negociaza cu acesta, altfel va negocia cu Bârsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS