20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung si-a conturat echipa de baza

Lung si-a conturat echipa de baza

Minerul Motru a invins ieri Dacia Mioveni, cu 3-2, intr-un meci amical disputat la Sinaia. „Minerii“ au controlat jocul si au deschis scorul prin B. Popescu, care a finalizat o faza bine lucrata. Fostul „pandur“ Romeo Radoi a marit diferenta la 2-0, dupa o faza fixa, acesta profitând de o deviere fericita a lui Nedelea. Dacia Mioveni a redus din handicap pâna la pauza, dar motrenii au refacut la reluare diferenta de doua goluri, prin Mieila, din penalti. In minutele de prelungire, fotbalistii din Mioveni au marcat golul doi si au stabilit scorul final, consfintind prima victorie a Minerului Motru, dupa ce primul amical cu Juventus Bucuresti se terminase fara gol, 0-0.


Tehnicianul Silviu Lung a inceput meciul cu urmatoarea formula: Barbu – Apostol, R. Radoi, Naicu – Patru, Bertea, Nedelea, Patrascu – B. Popescu – Oprea, Soo. In repriza secunda, Minerul a jucat in urmatoarea alcatuire: Munteanu – Nueleanu, Balan, Mieila – Bertea, Apostol, Stana, Nicoloff – Soo – Volocaru, Buca. Au mai evoluat pe final juniorii Hanu si Trifu.


„Sunt foarte multumit de evolutia echipei. Nu m-a interesat rezultatul, ci doar acumularile fizice. Am dominat clar meciul, am marcat trei goluri, dar mai puteam marca trei, cel putin. Au fost si unele greseli, dar am câstigat fara probleme. Am folosit doua tipuri de echipe si pot spune ca mi-am facut o idee despre cum ar trebui sa arate primul 11“, a spus tehnicianul Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS