20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga schimba placa

Stinga schimba placa

Antrenorul oltean le-a amintit elevilor sai ca s-a terminat vacanta, pregatindu-i pentru lupta din returul campionatului.


Daca la prima sedinta de pregatire a lipsit „obiectul muncii“, antrenamentul de dupa-amiaza a fost in totalitate alocat jocului cu mingea. Dupa o discutie cu jucatorii care a durat aproximativ 15 minute, Ovidiu Stinga a comandat incalzirea, apoi a pregatit juvetilor câteva exercitii de pasare in conditii grele, pase in doi si in trei cu schimb de locuri sau cu ocolirea jaloanelor, la care jucatorii s-au descurcat foarte bine. Intentionând sa-si vada elevii la joc, Ovidiu Stinga le-a pregatit o mica surpriza juvetilor. Dupa o miuta de 20 de minute care a avut scopul de a-i incalzi, alb-albastrii au fost impartiti in doua echipe a câte zece jucatori. Echipa in galben a fost alcatuita din: Bornescu – Stemat, Dodd, Velcovici – Orac, Stinga, D. Stoica, Fritea – Al. Costea si Fl. Costea. Acesta din urma a beneficiat de foarte multa atentie din partea coechipierilor, insa nu a reusit sa marcheze din pozitii ideale. In rosu au fost imbracati Neagoe – Dananae, Ciuca, Mitchell – A. Ionescu, Saceanu, Preda, Curteanu – Dina si Piturca, unicul marcator al disputei.


Jocul-scoala a stârnit foarte multe ambitii in rândul fotbalistilor olteni, poate si din princina faptului ca vor sa câstige increderea lui Stinga si sa devina titulari, fapt demonstrat atât in timpul meciului, cât si la final. Nemultumit de randamentul lui Gabriel Velcovici in anumite faze de joc, „Olandezul“ a purtat o discutie mai dura cu elevul sau, si asta pentru ca doreste sa-l aduca pe drumul cel bun. Cearta primita nu a constituit un motiv de suparare, pentru ca ambii au parasit prieteni terenul de antrenament.


„Micul Kaka“ este in vacanta


Suferind o entorsa la glezna dreapta la ultima sedinta de pregatire sustinuta in Banie, Ryan Lee Clarke nu s-a putut alatura colegilor de echipa la nici unul dintre antrenamentele de pâna acum. Daca, in prima zi, „micul Kaka“ a efectuat deplasarea la terenul de joc, situat la circa cinci kilometri de Hotelul Episkopiana, ieri a fost lasat la „vatra“. Doctorul Ion Serban a prognosticat revenirea pe teren a jucatorului de 18 ani abia peste patru-cinci zile. Perioada de recuperare care va urma l-a cam deranjat pe Ovidiu Stinga, acesta fiind suparat pe faptul ca mijlocasul australian va pierde o buna perioada din pregatirea fizica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS