20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoli si Rapid sunt interesate de Mazilu

Poli si Rapid sunt interesate de Mazilu

Vasile Siman a declarat ieri ca Poli Timisoara si Rapid sunt interesate de transferul atacantului Ionut Mazilu. „Exista interes pentru Mazilu din partea a doua cluburi, Poli Timisoara si Rapid. Dar sunt doar discutii, n-au fost oferte. Unii sunt mai directi, altii sunt mereu in tatonari. Nu pot sa zic ca unii sunt in avantaj. Poate mâine se rezolva sau poate nu, nu stiu. Nu putem sa propunem noi altor cluburi jucatorii. Majoritatea stiu adresa noastra, stiu numerele de telefon, deci cine doreste fotbalisti de la Sportul poate sa sune. La Sportul orice se discuta“, a explicat patronul gruparii din Regie.


Vasile Siman a negat ca Poli Timisoara a propus un schimb Ionut Mazilu – Gigel Bucur, plus o suma de bani: „Nu e adevarat. S-a propus Mansour. Apoi am fost intrebat ce jucator vreau si de aici am inteles eu ca s-ar putea ca ei sa se refere la Bucur. Dar Bucur nu putea sa vina la Sportul, având in vedere conditiile salariale pe care le are acolo. Bucur poate intra in tranzactia aceasta numai daca exista o oferta pentru el din alta parte“. Oficialul clubului Sportul Studentesc i-a luat apararea lui Bucur, spunând ca nu intelege de ce este pus in ultima perioada intr-o lumina proasta: „Se tot spune ca Bucur ar bea, ca ar fi fost pe nu stiu unde, dar e comic. El nici nu iese din casa. E un baiat nu serios, foarte serios, care nu-si permite sa faca astfel de lucruri. E pacat ca este pus intr-o lumina proasta“.


Siman a adaugat ca si fundasul Stelian Stancu se afla in vizorul unei formatii, pe care insa nu a nominalizat-o: „Daca se va face sau nu transferul sau depinde de ei. Eu n-am cerut nimic pe nimeni. Eu pot sa spun da sau nu atunci când exista o oferta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS