17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtentie la Unirea Urziceni!

Atentie la Unirea Urziceni!

Mircea Rednic vede o lupta in patru la promovarea din seria B2, considerând Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea si Unirea Urziceni adversari periculosi pentru alb-albastri. 


Chiar daca este considerat unul dintre „groparii“ Universitatii Craiova, Mircea Rednic spune ca nu a fost decât victima unei conjucturi nefavorabile. Cu toate acestea, „Puriul“ a recunoscut ca Stiinta are mari sanse sa promoveze in acest campionat, dar este de parere ca lupta nu este nici pe departe incheiata. „Craiova este pe primul loc, bravo ei, dar trebuie sa aiba foarte mare grija. Ii trebuie continuitate si nu are voie sa faca prea multi pasi gresiti. Contracandidatele la promovare s-au intarit si ele. Ma gândesc la Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, dar si la Unirea Urziceni, care vine tare din spate“, a spus Mircea Rednic.


Sabin Ilie vrea lânga Papura


Dupa un mariaj nereusit cu FC Vaslui, care a platit 40.000 de dolari in avans jucatorului pentru a-l legitima, Sabin Ilie este foarte aproape de a se intoarce in China, la Changchun Yatai, echipa la care a mai evoluat in sezonul trecut si unde ar putea fi coleg cu alt craiovean, Corneliu Papura. Yatai a promovat in prima liga chineza si vrea sa se intareasca, fiind multumita de randamentul dat de atacantul oltean, care vrea sa o rupa cu FC Vaslui. Situatia lui Sabin Ilie a fost explicata ieri de Mircea Rednic: „Sabin are mari sanse sa redevina coleg de echipa cu Corneliu Papura, dar inca negociaza cu Changchun. Chinezii i-au oferit 100.000 de dolari pe an si jucatorul nu prea este multumit. In plus, Sabin trebuie sa dea inapoi la FC Vaslui cei 40.000 de dolari primiti in avans la semnatura“.


„Raducanu a dat o jumatate de gol“


Despre conflictul cu Claudiu Raducanu, „Puriul“ sustine ca acesta nu este incheiat si ca „atâta timp cât eu voi fi antrenor la FC Vaslui, Raducanu nu va mai juca nici un minut la aceasta echipa“. „Atunci când trecea printr-o perioada mai grea, l-am sustinut pe Raducanu, l-am bagat meci de meci si chiar l-am aparat sa nu-l bata ceilalti jucatori. Acum, când i-am spus ca nu va mai juca, spune ca nu sunt antrenor. Pai, pentru Raducanu n-a fost bun nici ala de la Espanyol, nici ala de la Arminia Bielefeld, nici Rednic, nimeni. Ca sa nu mai spun ca nici nu stie care este diferenta dintre net si brut si mai vrea si bani dupa ce a luat 120.000 de dolari si a dat o jumatate de gol. Trebuie sa se lase de fotbal ca sa afle acest lucru“, l-a atacat „Puriul“ pe jucatorul craiovean, care in vara a refuzat sa semneze cu Universitatea Craiova, desi, la negocieri, Adrian Mititelu ii propusese un contract mai mult decât onorabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII