5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportObligati sa cistige

Obligati sa cistige

Pandurii – FC Vaslui


• Stadion Municipal, astazi, ora 15.00 (Telesport).


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Perisic, Bogoi, Scarlatache – Popete, Keca, Stefan, D. Radoi, Trofin – Armel, Nita. Antrenor: Viorel Hizo.


FC Vaslui: Haisan – Buhus, Badea, Panait, Baicu – Jovanovic, Falemi, Iurisniti, Torok – S. Ilie, C. Raducanu. Antrenor: Mircea Rednic.


• Vor arbitra: O. Trandu – C. Nica, F. Buzarnescu.


• Observatori: A. Ionescu, Gh. Constantin.


Inaintea unui alt meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare in fata unei contracandidate, Pandurii suspina inca dupa punctele pierdute la Petrosani pe mina asistentului Savaniu si din cauza ratarilor gorjenilor. „Venim dupa un joc bun la Petrosani, care trebuia sa insemne trei puncte pentru noi, fiindca ne-am creat ocazii de gol, am avut la 1-1 doua situatii mari de a inscrie, insa ratam cu multa nonsalanta ocazii dupa care nu vreau sa plingem vreodata“, a spus Hizo.


Punctul obtinut cu Jiul nu are nici o valoare daca nu este triplat cu FC Vaslui, teoretic cea mai slaba echipa a momentului in Divizia A, daca ne ghidam dupa locul pe care il ocupa in clasament. Totusi, moldovenii au si ei atuurile lor, Mircea Rednic avind la dispozitie fotbalisti capabili sa faca diferenta, lucru care-l pune in garda pe Viorel Hizo. „Pe Sabin Ilie l-am avut jucator. Este un fotbalist experimentat, cu calitati de atacant. Este un jucator care poate sa nu faca nimic 89 de minute, dar este capabil ca intr-un minut sa decida soarta unui meci. Sabin este un jucator cu tehnica foarte buna, care stie sa exploateze la maximum o faza care aparent nu are nici o periculozitate si sa cistige partida. Claudiu Raducanu este un norocos. Conteaza Falemi. Au jucatori foarte buni. Ma pot astepta la orice. Rednic este nemultumit de atitudinea jucatorilor, au si ei jucatori cu contracte foarte mari“, a spus „Dulaul“, dovedind ca si-a studiat bine adversarul.


Pentru ambele echipe este un joc capital. „Daca tinem Vasluiul la sapte puncte, sansele noastre de a ne salva depasesc 50%, iar ale lor minime“, si-au facut calculul oficialii gruparii din Tirgu Jiu.


„Derbiul disperarii“ este catalogat meciul dintre Pandurii si FC Vaslui, in care elevii lui Hizo trebuie sa se sacrifice pentru club, pentru oras si, nu in ultimul rind, pentru banii pe care-i incaseaza in cazul unei victorii. „Ne asteapta al doilea joc cu o echipa care lupta pentru supravietuire in Divizia A. Cred ca este un derbi al disperarii, este un derbi pe care n-as vrea sa-l mai joc niciodata daca voi mai antrena. Este un joc de sase puncte, in care echipa noastra este obligata sa cistige. Daca acest joc nu-l cistigam, nu avem absolut nici o scuza. Jucatorii trebuie sa fie constienti de importanta acestui joc. Este important pentru club, pentru oras, pentru cei care ne platesc, fiindca trebuie sa dam o satisfactie acestor oameni“, a sustinut tehnicianul gazdelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS