14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Abonamente false la Pandurii


Jandarmii care au asigurat ordinea publica la meciul Pandurii Tirgu Jiu – Sportul Studentesc au descoperit doua abonamente contrafacute cu care Constantin Neagu din municipiul Tirgu Jiu a incercat sa intre la meciul de fotbal. Jandarmii au constatat ca abonamentul prezenta inscrisuri nelizibile, iar cind lui Neagu i s-a adus la cunostinta acest lucru, acesta a scos din buzunar alt abonament cu aceeasi serie si acelasi numar. Gorjeanului i s-a intocmit dosar penal care a fost inaintat Parchetului de pe linga Judecatoria Tirgu Jiu in vederea efectuarii cercetarilor sub aspectul savirsirii infractiunilor de uz de fals si fals in inscrisuri oficiale. Mergind pe filiera abonamentelor false de la meciurile „pandurilor“, jandarmii l-au descoperit pe falsificatorul Augustin Vaduva din Dragutesti care, printre altele, i-a oferit o diploma de bacalaureat antrenorului de la centrul de copii si juniori de la Pandurii, Ion Radulescu, si mai avea in lucru diplome pentru doi fotbalisti de la Minerul Motru. (C.P.)


Hizo cauta capitan


Tehnicianul Viorel Hizo cauta un nou capitan pentru divizionara A Pandurii, fiind nemultumit de Vintilescu. Capitanul ideal in conceptia „Dulaului“ este jucatorul care se impune in teren printr-un joc bun si in vestiar in fata colegilor. Dupa sedinta de luni seara, Hizo a pus pe fiecare jucator din lot sa voteze noul capitan, dar numaratoarea voturilor intirzie. De la sosirea lui Hizo la Tirgu Jiu, banderola de capitan s-a plimbat pe bratul lui Vancea, apoi pe al lui Vintilescu si cautarile continua. Vintilescu a fost criticat de Hizo dupa jocul cu Sportul Studentesc, „Dulaul“ reprosindu-i ca nu a fructificat ocaziile avute, spre deosebire de Mazilu care a reusit sa dea gol la singura ocazie de poarta. (C.P.)


Naicu nu s-a mai prezentat la Motru


Fundasul craiovean al divizionarei B Minerul Motru, Victor Naicu, s-a suparat in urma criticilor aduse de antrenorul sau, Silviu Lung, si nu s-a mai intors din Banie la antrenamentele „minerilor“. Lung l-a criticat pe Naicu dupa egalul cu CS Otopeni, afirmind ca olteanul nu l-a marcat cum ar fi trebuit pe Bunica, la golul reusit de ilfoveni. Naicu a precizat ca nu se mai intoarce la echipa daca nu va primi un telefon de la Silviu Lung, in timp ce antrenorul este ferm: „Chiar daca am nevoie de el, nu o sa-l sun. Este unul dintre cei mai buni fundasi din serie, dar a gresit la golul celor de la Otopeni“. (C.P.)


Divizia D – Dolj, programul etapei a 14-a


In prima liga doljeana, astazi, de la ora 16.00, se vor disputa meciurile din cadrul etapei a 14-a. Iata programul intilnirilor din aceasta ultima runda intermediara a turului: ASF Mirsani – CFR Craiova (Vor arbitra: Fl. Duinea – A. Popescu, O. Dinu; Observator: N. Neagoe), Viitorul Bradesti – Recolta Ostroveni (A. Stroe – C. Trinca, C. Stinga; N. Ionescu), Vinatorul Desa – Gaz Metan Pielesti (C. Gaman – I. Chirea, C. Nicola; S. Patrascu), Unirea Leamna – Dunarea Bechet (M. Pavel – C. Ignat, P. Patrascu; C. Roman), ASO Filiasi – Standard Simnicul de Sus (M. Dinu – Cl. Mihai, C. Mihai; V. Popa), UT Dabuleni – Fulgerul Mirsani (A. Rizan – D. Barbu, B. Baleanu; A. Barbu), Avintul Isalnita – Progresul Bailesti (B. Drimboi – C. Doldur, A. Stefan; Fl. Modirjac). Echipa Progresul Segarcea sta. (M.A.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS