19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntimidam Clujul cu nocturna

Intimidam Clujul cu nocturna

Dupa ce tragerea la sorti ne-a cam dezavantajat, CFR ocupind un loc pe podium in Divizia A, oficialii Universitatii au reusit sa obtina acordul oaspetilor pentru a juca la lumina reflectoarelor. In acest fel, alb-albastrii au echilibrat un pic balanta, deoarece elevii lui Dorinel Munteanu nu sint obisnuiti cu nocturna si ar putea fi intimidati.


In plus, aportul celor 30 de mii de suporteri, care vor lua loc, cu siguranta, in tribunele stadionului „Ion Oblemenco“, de la ora 19.30, va aduce un plus de sansa Universitatii in tentativa de a produce surpriza. Pentru partida din saisprezecimile Cupei României, suporterii Universitatii va trebui sa scoata sapte lei grei din buzunar daca vor sa priveasca intilnirea de la tribuna I, in timp ce patru lei grei vor permite accesul pe intreg stadionul, exceptie facind tribuna oficiala unde abonamentele anuale sint valabile.


Din pacate, alb-albastrii nu vor putea beneficia de nocturna si in partida cu Dunarea Giurgiu, din etapa a sasea, pentru ca meciul cu CFR Cluj din Cupa României va fi destul de solicitant, iar Ovidiu Stinga nu va risca sa joace vineri seara, preferind o disputa la matineu, o data cu colegele din serie. Mai mult ca sigur, suporterii craioveni isi vor putea sustine favoritii la lumina reflectoarelor abia in runda cu numarul opt, cind Universitatea va da piept cu Unirea Urziceni.


Alb-albastrii au facut „muschi“


Avind destul timp la dispozitie pentru a pregati partida cu Inter Gaz Bucuresti, de simbata, Ovidiu Stinga incearca sa regleze din mers anumite deficiente de care au dat dovada elevii sai. Pentru ca oboseala sa nu-si puna amprenta in finalul saptaminii asupra lotului, tehnicianul Universitatii a decis ca Andrei Ionescu si compania sa beneficieze de doua antrenamente in care s-a pus mare accent pe pregatirea fizica. La cantonamentul din Lunca Jiului, alb-albastrii s-au „distrat“ cu „fiarele“ din sala de forta, in timp ce alergarile si restul exercitiilor care solicita musculatura sa concretizeze, „deja“, marirea masei musculare. In acest fel, purtatorul tricoului cu numarul zece nu va mai avea nici o scuza cind va expedia pe spatiul portii suturi anemice, asa cum a facut-o in partida cu Juventus Bucuresti.


De asemenea, astazi sint programate tot doua sedinte de pregatire, una dimineata, de la ora 11.00, si una seara, de la ora 18.00, pe stadionul „Tineretului“, in care Ovidiu Stinga va combina utilul cu placutul, adica exercitiile de forta, respectiv imbunatatirea relatiilor de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII