20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEto'o a adus victoria Barcelonei

Eto’o a adus victoria Barcelonei

FC Barcelona a obtinut duminica seara prima victorie din noul sezon, catalanii cistigind cu 2-0 confruntarea de pe teren propriu cu Mallorca, in cadrul rundei a doua din Primera Division. Golgheterul campioanei Spaniei, Samuel Eto’o (foto), si-a facut datoria, reusind, in doar patru minute, o dubla care a decis soarta disputei cu fosta sa echipa (’27, ’31). Barca a facut apoi spectacol, dar nu a mai reusit sa puncteze, nici chiar dupa ce oaspetii au ramas fara doi jucatori, Ballesteros (’70) si Farinos (’79), fiind eliminati pentru cumul de cartonase galbene.


Surpriza etapei a venit de pe „Bernabeu“, unde Real Madrid a fost invinsa de Celta Vigo cu 3-2. Oaspetii, reveniti in aceasta vara in prima liga, au deschis scorul prin Contreras (‘8), Ronaldo egalind in minutul 37, din penalti, tot el ducindu-i pe „galactici“ in avantaj, cu un minut inainte de pauza. Celta a egalat insa prin Nunez, la un minut de la reluare, Canobbio reusind golul de trei puncte in minutul 78.


Cu Contra titular (inlocuit in minutul 64 cu Paunovic) si Craioveanu in teren din minutul 78, Getafe a scos un egal acasa, 1-1, cu Athletic Bilbao. Pentru gazde a inscris Guiza (’27), iar pentru basci a punctat Casas (’40). Dupa primele doua meciuri jucate in Primera, Getafe are acelasi numar de puncte ca Barcelona, Bilbao si Valencia, patru, doua victorii reusind doar Deportivo si Celta. Iata si celelalte rezultate din etapa a doua a campionatului spaniol: Santander – Cadiz 0-1, Real Sociedad – Alaves 2-1, Villarreal – FC Sevilla 1-1, Zaragoza – Valencia 2-2, Malaga – Espanol 1-2, Deportivo – Atletico Madrid 1-0, Betis – Osasuna 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS