14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanduru si-a amenintat jucatorii cu bataia

Panduru si-a amenintat jucatorii cu bataia

Antrenorul echipei FC Vaslui, Basarab Panduru, a fost nervos pe tot parcursul partidei din deplasare cu Gloria Bistrita, scor 1-1. Nemultumit de toata lumea, incepind cu propriii elevi si terminind cu arbitrii, „Pandispan“ a fost trimis spre finalul meciului in tribune. La citeva minute dupa finalul partidei, Panduru s-a calmat si a dezvaluit ziaristilor ca, in pauza meciului, si-a amenintat jucatorii cu bataia.


„Fiecare jucator de la mine din echipa trebuie sa inteleaga faptul ca individual nu va face nimic. El trebuie sa se supuna grupului. In momentul in care Badea s-a accidentat, Claudiu Raducanu trebuia sa inchida partea dreapta si nu a facut acest lucru. Le-am spus in cabina: «Daca un jucator mai comenteaza o sa intru si o sa-l iau la bataie pe teren. Toti jucatorii trebuie sa respecte sarcinile mele“, a spus Panduru.


Panduru a dezvaluit ca prestatia atacantului oltean Claudiu Raducanu l-a nemultumit, adaugind amenintator ca „rezolv eu aceasta problema daca se mai repeta“. „Claudiu Raducanu crede ca este in alta parte, insa viseaza. Este la Vaslui si trebuie sa faca ceea ce Panduru ii cere sa faca. El n-a venit aici sa dea de capul lui goluri. A recunoscut dupa meci, a stiut ca a gresit. Termin aici orice discutie despre Claudiu Raducanu. Sper sa nu se mai repete fiindca, daca se repeta, avem o problema grava pe care va trebui sa o rezolv“, a precizat Panduru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS