8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDunarea si Gaz Metan se bat pentru Supercupa Doljului

Dunarea si Gaz Metan se bat pentru Supercupa Doljului

Iubitorii fotbalului din Bailesti vor avea astazi parte de doua meciuri care se anunta deosebit de interesante. Cu o saptamina inaintea debutului noului sezon de Divizia D, cele mai bune echipe din campionatul trecut, Dunarea Calafat si Gaz Metan Pielesti, isi vor disputa in orasul lui „nea Marin“ Supercupa Doljului, trofeu pus in joc la initiativa AJF si aflat la prima editie.


Calafetenii se prezinta din postura de campioni ai Doljului, titlu care le-a adus promovarea in Divizia C chiar in dauna „gazarilor“ din Pielesti, care sint insa cistigatorii fazei judetene a Cupei României. Cum rivalitatea existenta intre cele doua echipe in sezonul trecut nu poate fi data la o parte astazi, se asteapta o disputa apriga, ambele combatante dorind in acest prim meci cu caracter oficial sa arate ca este mai buna. In plus, satisfactia pe care ti-o ofera cucerirea unui trofeu, chiar si la nivel judetean, face ca intilnirea sa fie si mai incinsa.


Supercupa Doljului va incepe de la ora 11.00, urmind sa fie arbitrata de o brigada formata din Lucian Bozdogescu, la centru, ajutat de asistentii Octavian Dinu si Radu Vitan. Observatorii partidei vor fi Sorin Patrascu si Nicu Ionescu.


In deschiderea acestui meci, de la ora 9.00, va mai avea loc un joc, de data aceasta amical, intre echipa locala Progresul si colega sa din prima liga doljeana, Progresul Segarcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS