14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Derbi la Pitesti

Campionatul Diviziei A, editia 2005/2006, a debutat ieri, cind s-au disputat doua partide. Primul meci al rundei inaugurale s-a jucat la Petrosani, intre Jiul si Gloria Bistrita, si s-a incheiat cu scorul de. 2-0, in favoarea Gloriei. Au marcat: Paduretu si Costin.Cea de-a doua partida a zilei de ieri, FC National – FCM Bacau, s-a disputat dupa inchiderea editiei.


FC Arges – Steaua


Cea mai echilibrata partida a acestei etape se va disputa astazi, FC Arges urmind sa primeasca vizita campioanei Steaua. Tehnicianul gazdelor, Sorin Cirtu, se bazeaza in mare pe acelasi lot de anul trecut, Preda, Marincau, Crivac, M. Sava, Prepelita, Bilasco si Tanasa fiind jucatori de baza. Pitestenii l-au achizitionat in aceasta vara pe Madalin Murgan, fostul jucator al Universitatii Craiova fiind unul dintre „copiii de suflet“ ai lui Sorin Cirtu. In privinta campioanei Steaua, clubul din bulevardul Ghencea l-a numit in intersezon pe ucraineanul Oleg Protasov la cirma echipei, acesta avind ca obiective cistigarea campionatului si accederea in grupele Ligii Campionilor. Cea mai importanta achizitie a „militarilor“ in aceasta vara este atacantul Victoras Iacob, transferat de la Otelul Galati. Partida de la Pitesti va incepe la ora 18.00, va fi transmisa in direct de Telesport si va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Augustus Constantin, Aurel Onita si Dragos Iliescu.


FC Vaslui – Rapid


Nou-promovata FC Vaslui va juca astazi, acasa, cu Rapid. Antrenorul Basarab Panduru, cel care l-a inlocuit pe Mircea Rednic pe banca tehnica, dupa ce „Puriul“ i-a promovat in prima liga pe moldoveni, a fost nemultumit de evolutia elevilor sai in ultimele partide de verificare. Panduru a spus ca, daca va juca la fel de slab in continuare, echipa sa nu va avea nici macar sansa obtinerii unui rezultat de egalitate in meciul cu Rapid. Atacantul Claudiu Raducanu este cea mai importanta achizitie a formatiei moldovene. In cealalta tabara, giulestenii i-au cumparat in intersezon pe Romeo Stancu, Emil Dica, Mihai Minca si Bogdan Mara. Meciul de la Vaslui va incepe la ora 18.00 (TVR 2) si va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Sorin Corpodean, Cristian Nica si Miklos Nagy.


Sportul Studentesc – CFR Cluj


Sportul Studentesc va primi astazi, in Regie, vizita echipei CFR Cluj. „Gasca“ lui Dan Petrescu l-a pierdut in aceasta vara pe golgheterul Gigel Bucur si nu a achizitionat decit jucatori foarte tineri, motiv pentru care „Bursucul“ a anuntat ca se gindeste sa demisioneze. In schimb, echipa clujeana i-a luat de la Steaua pe Dorinel Munteanu, care este antrenor-jucator, si pe portarul Martin Tudor, iar de la Gloria Bistrita i-a achizitionat pe Coroian, Minteuan si pe Turcu. Cu noile intariri, CFR a facut furori in Cupa Intertoto, unde va juca intr-una dintre finalele acestei competitii, insa elevii lui Dorinel Munteanu sint destul de obositi pentru ca au inceput sezonul mai devreme. Partida din Regie va incepe la ora 18.00 si va fi arbitrata de Cristian Balaj, Zoltan Szekely si Cornel Avram.


Meciurile de miine


Ultimele trei meciuri ale rundei inaugurale a Diviziei A se vor juca miine. Alaturi de partida Pandurii – Farul, miine sint programate intilnirile Otelul Galati – Dinamo si Poli Timisoara – Poli Iasi. Partida de la Galati va incepe la ora 18.00 si va fi arbitrata de Sebastian Coltescu, Ionel Popa si Octavian Sovre. Meciul de la Timisoara este programat la ora 20.15 (TVR 1) si va fi arbitrat de Lucian Dan, Eugen Pirvulescu si Nicolae Meghesan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS