Acasă Sport Cirtu, nas la Boldici!

Cirtu, nas la Boldici!

-

Antrenorul cu portarii al echipei nationale si al Universitatii Craiova, Gabriel Boldici, are astazi destule emotii. Fiica, domnisoara Loredana Iliana Boldici, devine doamna Spak, evenimentul casatoriei cu Cristian Spak fiind unul special si… alb – albastru. Nasii tinerilor sint Silvia si Sorin Cirtu, prieteni ai familiei Boldici.


Nasu’ mare, Sorin Cirtu, are astazi insa si un alt eveniment important si incarcat de emotii puternice, echipa pe care o antreneaza, FC Arges, dind piept cu campioana Steaua. Derbiul din Trivale incepe la ora 18.00, iar dupa meci, Sorin Cirtu va onora „functia“ de nas in Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.