12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDossey este departe de Pandurii Tirgu Jiu

Dossey este departe de Pandurii Tirgu Jiu

Telenovela sosirii portarului ghanez Ibrahim Dossey la Tirgu Jiu continua, desi fotbalistul a fost prezentat pe stadionul „Municipal“. Acesta a ajuns la o intelegere cu oficialii gorjenilor, dar nu poate fi, deocamdata, legitimat, deoarece este sub contract cu FC Brasov. Cum clubul Pandurii nu este dispusa sa dea bani pentru perfectarea transferului, Condescu l-a trimis pe fotbalist sa-si rezolve singur problemele sau sa astepte pina se materializeaza clauzele din contract pentru a deveni jucator liber.


Cert este ca Dossey nu va fi apt pentru prima etapa a campionatului, fapt confirmat si de ofiterul de presa al tirgujienilor, Bogdan Tudor: „Stiu ca s-au inteles, dar Dossey mai are de rezolvat niste probleme personale la Brasov. Intelegerea este facuta, iar lucrurile se pot schimba de la o ora la alta. Este greu de crezut ca el va fi apt pentru prima etapa“.


Din cite se pare, FC Brasov are o datorie la Dossey de aproximativ 6.000 de dolari, iar daca nu ii plateste pina la o anumita data, pe la sfirsitul lunii august, devine jucator liber de contract, ceea ce-i intereseaza de fapt pe oficialii „pandurilor“. Alta clauza din contractul lui Dossey pe care Condescu vrea sa o speculeze este aceea ca portarul a aparat la Brasov doar in Divizia A, iar cum brasovenii sint in „B“, ghanezul devine automat liber de contract. Daca il legitimeaza pe Ibrahim Dossey, clubul Pandurii o va face prin una din echipele satelit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS