19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportShelbourne nu a venit in excursie

Shelbourne nu a venit in excursie

Trupa lui Oleg Protasov isi joaca astazi sansa de a trece in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Stelistii au avut noroc la tragerea la sorti a adversarului de dinaintea grupelor celei mai puternice competitii continentale la nivel de cluburi, cind le-a fost scoasa in cale o echipa care nu prea mai este cea din ultimii ani (Rosenborg Trondheim), dar pentru a si profita de acesta ocazie trebuie sa treaca asta-seara de irlandezii de la Shelbourne. In tur, ros-albastrii nu au aratat prea mare lucru, iar asta i-a ambitionat si mai mult pe adversari, care au sosit in România cu gindul ca se pot califica. „Nu am venit in excursie la Bucuresti, ci sa facem un meci cit mai bun. Steaua este favorita, dar, daca vom reusi sa marcam, sansele noastre de calificare vor creste. Cine va merge mai departe are posibilitatea sa ajunga in grupele Ligii Campionilor“, a precizat antrenorul irlandezilor, Pat Fenlon.


Irlandezii i-au urmarit la lucru pe bucuresteni in Supercupa României, pierduta cu 2-3 in fata lui Dinamo, apreciind ca Steaua a evoluat bine, avind insa ghinion. Ghinionul a afectat si lotul, Protasov confruntindu-se cu destule probleme de efectiv. Nesu si Paraschiv s-au accidentat cu Dinamo, acestia adaugindu-se mai vechilor indisponibili Fl. Dumitru, D. Goian, P. Marin si Curt.


„Nu putem sa ratam ocazia de a intilni pe Rosenborg, un adversar care poate fi depasit, si a ajunge in grupele competitiei. Steaua este mai buna decit Shelbourne si nu are cum sa nu se califice“, a afirmat optimist Oleg Protasov.


Partida dintre Steaua si Shelbourne va incepe la ora 20.30, urmind sa fie transmisa in direct de TVR 1.


Celelalte partide


Cu exceptia a doua partide care s-au disputat aseara si in care numai o minune mai putea schimba soarta calificarii, pecetluita inca din prima mansa, FC Liverpool – FBK Kaunas (in tur 3-1) si Celtic Glasgow – Artmedia Bratislava (0-5), astazi vor avea loc meciurile contind pentru returul rundei a doua preliminare a Ligii Campionilor. Iata programul intilnirilor: FC Haka (Finlanda) – Valerenga (Norvegia) – in tur, 0-1; Maccabi Haifa (Israel) – Malmö FF (Suedia) – in tur, 2-3; PFC Neftchi (Azerbaidjan) – Anderlecht Bruxelles (Belgia) – in tur, 0-5; Trabzonspor (Turcia) – Anorthosis Famagusta (Cipru) – in tur, 1-3; Lokomotiv Moscova (Rusia) – Rabotnicki Skopje (Macedonia) – in tur, 1-1; Rapid Viena (Austria) – Dudelange (Luxemburg) – in tur, 6-1; FC Thun (Elvetia) – Dinamo Kiev (Ucraina) – in tur, 2-2; Brondby IF (Danemarca) – Dinamo Tbilisi (Georgia) – in tur, 2-0; Hajduk Split (Croatia) – Debrecen (Ungaria) – in tur, 0-3; Sheriff Tiraspol (Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia-Muntenegru) – in tur, 0-1; ŢSKA Sofia (Bulgaria) – Dinamo Tirana (Albania) – in tur, 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS