20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCroatia - România 1 - 1

Croatia – România 1 – 1

Intilnirea dintre echipele Croatiei si României, contind pentru sferturile de finala ale Cupei Davis, Grupa Mondiala, a inceput ieri, la Split. Dupa primele doua partide, scorul este egal, 1-1.


In primul meci al intilnirii, Andrei Pavel l-a invins ieri, cu scorul de 1-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4, dupa trei ore si 40 de minute de joc, pe Mario Ancic.


In cel de-al doilea meci de simplu, Ivan Ljubicic l-a invins fara drept de apel pe Victor Hanescu, cu scorul de 6-3, 6-2, 7-6 (7-3), dupa o ora si 47 de minute de joc.


S-a adeverit astfel previziunea lui Pavel, care a pronosticat joi un rezultat de egalitate dupa prima zi a intrecerii. „Intilnirea va fi echilibrata, iar un rezultat egal dupa prima zi ar fi un scor bun pentru noi“, a spus Pavel.


Astazi este programat cel de-al treilea meci al intilnirii Croatia – România, cuplul Ancic / Ljubicic urmind sa joace cu perechea Pavel / Trifu. de la ora 16.00. Miine, in ultima zi a intrecerii, se vor disputa, incepind cu ora 15.00, partidele Ivan Ljubicic – Andrei Pavel si Mario Ancic – Victor Hanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS