17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomeo Paduret a plecat la Gloria Bistrita!

Romeo Paduret a plecat la Gloria Bistrita!

De ieri, FC Caracal a intrat in febra pregatirilor pentru noul sezon competitional. Nae Ungureanu, secondat de Sabin Ciurea, au avut, la primul antrenament, vreo 26 de jucatori. 13 sint din lotul vechi (inclusiv cei care au revenit de la echipele la care au fost imprumutati): Pasare, Vodita, Nicola, Nauiu, Militaru, Mosteanu, Baia, Savulescu, Cioponea, Iubisi, Petrescu, Cojocaru si Rebiga. Alaturi de acestia, au fost ieri si 13 jucatori noi, aflati in probe, iar azi urmeaza sa mai ajunga si altii. Sint asteptati si inca trei jucatori ai FC Caracal, imprumutati: Cretu, Cimpeanu si Burchel.


Dupa plecarea lui Bornescu la Universitatea, rezerva de portar (Vintila) a fost pus pe liber, motiv pentru care ieri s-au aflat in pregatiri la Caracal vreo cinci portari. Astazi este programat un fel de trial al jucatorilor, un joc scoala pe parcursul a trei reprize.


Presedintele executiv, Jean Nitulescu, a afirmat: „Nu are rost sa nominalizam pe jucatorii noi care sint la pregatiri, deoarece nu toti vor ramine, multi sint in probe. Majoritatea sint din Oltenia, dar avem si din zonele limitrofe Olteniei. Dupa ce antrenorul Nae Ungureanu isi va spune cuvintul asupra lotului, atunci vom demara actiunea de legitimare la FC Caracal, deoarece trebuie sa acoperim multe posturi deficitare dupa plecarile din aceasta vara. Pe linga lotul aflat acum la Universitatea, a plecat astazi si Romeo Paduret, care a primit acceptul clubului de a juca la Gloria Bistrita“.


In privinta controversatului caz al jucatorului Dorel Stoica, aflat in pregatiri cu echipa Pandurii in Italia, presedintele lui FC Caracal a spus ieri: „Lucrurile mi se par clare, adica principalul finantator al FC Caracal, George Ilinca, a spus-o transant ca Dorel Stoica este netransferabil pentru Pandurii Tirgu Jiu. Reamintesc, FC Caracal a trimis doua faxuri clubului Pandurii, pe 4 si pe 6 iulie, prin care le-am comunicat celor de la Tirgu Jiu decizia Comitetului Director al clubului, anume ca actul din iunie, conventia din 14 iunie isi pierde valabilitate, iar jucatorul Stoica trebuie sa se prezinte la FC Caracal, echipa cu care se afla sub contract. Termen de prezentare: 8 iulie, adica astazi (ieri – n.r.). Stoica nu s-a prezentat la Caracal, dar eu sper ca pina luni, 11 iulie, jucatorul se va prezenta la pregatirile echipei noastre“.


In privinta zvonurilor mai vechi, conform carora Jean Nitulescu ar putea pleca la clubul Pandurii, in staff-ul divizionarei A, oficialul caracalean a spus ieri: „Nu este adevarat, nu ma duc la Tirgu Jiu. Probabil ca cineva face misto la adresa persoanei mele si lanseaza fel de fel de vorbe despre mine. Eu nu plec din Caracal!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS