17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiclea trebuie sa se intoarca la Universitatea

Miclea trebuie sa se intoarca la Universitatea

• Marius Stan, presedintele clubului moldovean, sustine ca nu a avut cui sa plateasca suma pentru achizitionarea fotbalistului, deoarece noua structura a gruparii din Banie nu este inscrisa la FRF • „Miclea mi-a spus ca a fost somat sa se prezinte la Craiova, dar ca isi doreste sa continue cu noi“, a mentionat oficialul moldovean


Statutul noului club patronat de Adrian Mititelu este destul de neclar, acesta nefiind inscris la Federatia Româna de Fotbal (FRF), motiv pentru care gruparea olteana nu poate efectua deocamdata tranzactii. Conform presedintelui gruparii Poli Iasi, Marius Stan, atit fostul patron al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, cit si noul conducator, Adrian Mititelu, au pretins de la gruparea moldoveana ultima transa de 50.000 de dolari in contul transferului definitiv al lui Romulus Miclea. Nestiind cui trebuie sa plateasca, Marius Stan s-a adresat FRF, care i-a comunicat ca noua structura a clubului din Banie nu este inscrisa la forul fotbalistic românesc.


In aceste conditii, Marius Stan a spus ieri ca Romulus Miclea nu va ramine la gruparea ieseana, desi, in urma cu citeva zile, anuntase ca va semna un contract pe trei ani. Stan a precizat ca banii pe care Poli Iasi intentiona sa-i achite Universitatii au fost cheltuiti.


„Noi am vrut sa achitam cei 50.000 de dolari catre Universitatea, insa, in acel moment, atit Dinel Staicu, fostul patron, cit si Adrian Mititelu, actualul patron, au revendicat acesti bani. In aceste conditii, am cerut Federatiei Române de Fotbal sa ne comunice cui trebuie sa platim suma de transfer pentru Miclea. Cum noua structura nu s-a inscris la federatie, nu am avut cui sa-i platim. Acum, chiar daca am sti cui sa dam banii, nu-i mai avem, asa ca, cel mai probabil, Miclea va pleca la alta echipa“, a spus presedintele clubului iesean.


Stan a adaugat ca suporterii formatiei iesene intentioneaza sa organizeze luni un miting in favoarea achizitionarii lui Miclea de la Universitatea Craiova. „Vicepresedintele Sorin Boca mi-a spus astazi ca toti jucatorii au comunicat conducerii clubului ca sint dispusi sa renunte la o parte din suma pe care trebuie sa o primeasca in urma atingerii obiectivului in sezonul trecut pentru a se stringe cei 50.000 de dolari necesari pentru transferul lui Miclea“, a dezvaluit Stan.


„Ma bucur ca acest jucator este atit de iubit la Iasi. Din discutia purtata cu Miclea, el mi-a spus ca a fost somat sa se prezinte la Universitatea Craiova, dar ca isi doreste sa continue cu noi“, a mentionat Marius Stan.


Inainte de inceperea sezonului 2004/2005, Miclea a fost imprumutat de Universitatea gruparii iesene pentru un an, cu optiune de cumparare, in schimbul a 100.000 de dolari, platibili in doua transe egale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS