14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica, marul discordiei intre Pandurii, FC Caracal si Universitatea

Dorel Stoica, marul discordiei intre Pandurii, FC Caracal si Universitatea

Prezenta fotbalistului Dorel Stoica, de la FC Caracal, in lotul divizionarei A Pandurii Tirgu Jiu este in continuare contestata de oficialii Universitatii Craiova si de unul dintre finantatorii clubului din Caracal. Acestia se pronunta fara sa tina seama de documentele existente intre FC Caracal, Pandurii Tirgu Jiu si fotbalistul in cauza. Cele trei parti au semnat o conventie pe 16 iunie, in care este stipulat faptul ca Dorel Stoica se poate pregati cu Pandurii Tirgu Jiu pina pe 31 iulie, intre timp cei din Tirgu Jiu obligindu-se sa demareze negocierile pentru un eventual transfer al jucatorului. Conventia este semnata de presedintele clubului FC Caracal, Ionel Nitulescu, de presedintele gorjenilor, Marin Condescu, si de Dorel Stoica. Actul s-a emis cu mult timp inainte de cedarea grupului de jucatori de la Caracal catre clubul Universitatea Craiova, deci are prioritate in fata protocolului semnat ulterior.


Oficialii „pandurilor“ au primit asigurari din partea FRF ca sint acoperiti in cazul fotbalistului de la Caracal, neriscind sanctiuni nici Stoica si nici clubul din Tirgu Jiu. Condescu nu are cunostinta de o cerere oficiala a clubului FC Caracal catre Pandurii prin care se solicita revenirea jucatorului la clubul cu care are contract, ci doar de o discutie telefonica dintre vicepresedintele sau, Viorel Temelescu, si patronul Universitatii, Adrian Mititelu, care a lamurit problema lui Stoica. Deocamdata, jucatorul este cu lotul echipei Pandurii Tirgu Jiu in cantonamentul din Italia, iar daca oficialii caracaleni vor cu tot dinadinsul sa-l aiba pe jucator la pregatire, Condescu este dispus sa suporte cheltuielile de repatriere a lui Stoica.


S-a renuntat la „lotul“ Dinamo


„Echipa Pandurii nu mai este interesata de nici un jucator de la Dinamo Bucuresti“, a anuntat presedintele Marin Condescu. Bucurestenii ii propusesera pe portarul Olteanu, pe Claudiu Dragan si pe Scarlatache, insa pretentiile lor financiare sint exagerate. Acestia au cerut 50.000 de euro pentru un imprumut de un an pentru cei trei, iar gorjenii sa le plateasca jucatorilor si salariile destul de piperate. Oficialii „pandurilor“ nu agreeaza imprumuturile de jucatori, ci doar un transfer definitiv, singurul de care era interesat Sandoi fiind Scarlatache, un fotbalist tinar, de perspectiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS