14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCa mieii la taiere

Ca mieii la taiere

Daca Universitatea a jucat in Cupa României cu Dinamo II, astazi, in „Stefan cel Mare“, prima echipa a „ciinilor“ va intilni Universitatea II. Adusa direct dintr-o serie a Diviziei C, unde ocupa pozitia secunda, echipa pe care o va trimite in teren Eugen Neagoe va avea un obiectiv inedit pentru un derbi cu Dinamo: sa nu ia scor. De umilinta nu mai poate fi vorba. Stiinta a fost deja umilita de propriul patron. Retrogradata, vinduta la bucata, echipa-fanion a Olteniei va juca ultimele 180 de minute ai celor 41 de ani in „A“. Ea se va tiri spre divizia secunda intr-o componenta nedemna probabil nici de inceputurile acestui club.


Desi are in teren fosti internationali de juniori, Banica, Stavaru, Roman, Tudor sau Stoianof, acestia abia au simtit gustul primei divizii. Pe rind, ei au fost strecurati in prima echipa, dar nici unul nu a impresionat. Dupa ce s-au impiedicat de Ticleni sau de Corabia, jucatorii prelucrati de Ionel Luta sint victime sigure in „groapa ciinilor“. Totusi, chiar daca oltenii vor alinia astazi o echipa formata in majoritate din debutanti, avind pe banca un antrenor debutant, pentru dinamovisti nu va fi cel mai usor meci din istoria confruntarilor cu Universitatea. „Ciinii“ nu pot fi mai siguri de victorie decit in perioada in care Gigi Netoiu era patronul Stiintei.


Gazdele vor incerca sa profite si il vor impinge pe Claudiu Niculescu pe drumul deschis de Dudu Georgescu, Mateut si Camataru. Din pacate pentru caniseria lui Borcea, UEFA s-a prins si lui Niculescu i-ar trebui vreo 60 de goluri ca sa mai spere la ghete din diferite metale.


Tinind cont de fragilitatea adversarului, Andone ar putea trimite in teren citiva jucatori care au evoluat mai putin anul acesta. De menajat nu poate fi vorba, pentru ca ultima etapa va fi una la fel de lejera pentru „ciini“. La Pitesti, Cirtu nu se poate pune de-a curmezisul intereselor lui Netoiu, care si-a plasat mai multi jucatori in Trivale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU