14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLutu trage de Universitatea

Lutu trage de Universitatea

„Eu as ramine aici, unde sa ma mai duc acum?“


Unul dintre jucatorii care au tinut cu tot dinadinsul sa ramina la Universitatea este Ionut Lutu. Chiar daca s-a aflat pe prima lista a „expulzatilor“, Lutu, la fel ca Papura, a refuzat sa paraseasca imediat echipa, evoluind si in meciul cu Apulum. Dupa ce s-a luat decizia ca in ultimele doua partide ale campionatului sa fie folositi numai jucatori de la echipa a doua, „Hagi“ s-a conformat, el raminind doar pentru a se antrena cu lotul pregatit de Eugen Neagoe.


Mijlocasul de 30 de ani spera ca lucrurile sa se indrepte la clubul din Banie si sa evolueze in continuare sub aceleasi culori, chiar daca acest lucru se va intimpla in Divizia B. „Eu as ramine aici, unde sa ma mai duc acum? Daca insa se va merge pe reconstructia echipei cu jucatori tineri, nu am ce face si voi incerca sa-mi gasesc alt club, desi pina acum nu am primit vreo oferta“, a spus ieri Ionut Lutu.


O posibila destinatie pentru Ionut Lutu ar putea fi Pandurii Tirgu Jiu, in cazul in care aceasta echipa ar obtine promovarea in prima divizie la finalul actualului sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS