12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Banica debuteaza

Nicusor Banica va debuta miine intr-un joc oficial la Universitatea Craiova, el aparind pina acum la juniori, tineret si la echipa-satelit. Fostul capitan al nationalei de juniori ’84 a României a venit la Craiova de la Minerul Moldova Noua, impreuna cu Mihaita Plesan.


„Astept de mult o sansa de a apara la echipa de seniori si ma bucur ca ea s-a ivit, chiar daca Universitatea nu trece printr-un moment favorabil. Sper sa am o prestatie buna si sa nu ma mai scoata nimeni din poarta pentru mult timp de acum incolo“, a spus Banica, care il va avea rezerva pe Vulpescu, un portar de 20 de ani.


Bosniacul Adnan Guso a parasit Universitatea Craiova dupa ce a acumulat 78 de meciuri consecutive ca titular, in campionat si in Cupa României, el nefiind vreodata inlocuit sau eliminat.


Miine se va produce un alt debut la Universitatea, dupa ce Ticlea si Stavaru au evoluat pentru prima data in Divizia A in etapa trecuta. Atacantul Patrascu are doar 16 ani si va beneficia de increderea antrenorului Marian Bondrea probabil chiar din primul minut al partidei cu Apulum.


Intrarea la meciul Universitatea – Apulum va fi libera, iar portile stadionului se vor deschide la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS