17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii au atacat autocarul cu rosii

Fanii au atacat autocarul cu rosii

Nici cind retrogradarea Stiintei a fost pecetluita, fanii nu au renuntat sa-si reprezinte culorile in meciurile din deplasare. Peste 100 de ultrasi craioveni au fost prezenti miercuri seara pe stadionul „Valentin Stanescu“, la meciul Rapid – Universitatea. Atitudinea lor a fost speciala de aceasta data, ei neincurajind nici o clipa jucatorii. Dimpotriva, fotbalistii despre care se spune ca ar fi semnat cu anumite cluburi din Capitala, Guso, Daouda, Moti si Plesan, au fost injurati in permanenta si li s-a cerut sa nu mai imbrace tricourile Universitatii Craiova. In schimb, fanii au cintat imnul echipei, au protestat impotriva fuzionarii si nu i-au „menajat“ nici pe sustinatorii giulesteni. Acestora le-au adresat scandari rasiste, dar si mesajul „zece ani ati stat in «B», spuneti-ne voi cum e!“.


Rafuiala galeriei cu jucatorii care au reprezentat Universitatea in acest campionat a continuat si dupa incheierea partidei din Giulesti. Ultrasii au scandat „Voi nu iubiti echipa asta / Mercenarii, mercenarii!“, iar fostul capitan al echipei, Adnan Guso, a avut de suportat insulte dure, dupa ce mass-media a dezvaluit ca bosniacul, impreuna cu Moti si Daouda, au fost la finalul saptaminii trecute in Bucuresti pentru a semna cu Dinamo.


Singurul care a venit sa discute cu fanii a fost Silviu Lung, dar furia acestora s-a revarsat si asupra antrenorului cu portarii al Stiintei. Acestuia i s-a reprosat ca a ramas la echipa si i-a permis lui Dinel Staicu sa se foloseasca de imaginea si renumele pe care le are fostul international oltean.


Pe drumul de intoarcere la Craiova, microbuzele suporterilor s-au oprit in localitatea Albota, unde au asteptat autocarul echipei. Pentru a-l opri, fanii s-au postat in mijlocul strazii, dar actiunea lor a fost dejucata, soferul autocarului pastrind viteza constanta. Totusi, citeva rosii au zburat de pe marginea soselei spre geamurile autocarului, care s-a deplasat apoi fara probleme pina la Craiova.


Nici cind au ajuns in Banie nu au avut liniste suporterii, circa 50 dintre ei, carora li s-au adaugat alti 20-30 veniti de acasa, au ajuns in jurul orei 3.00 la cantonamentul din Lunca Jiului. Numai ca majoritatea fotbalistilor erau deja la casele lor la acea ora, iar actiunea fanilor s-a stins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS