20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Carlo Ancelotti va fi demis

Antrenorul Carlo Ancelotti va fi demis

Pentru tehnicianul lui AC Milan, Carlo Ancelotti (foto), nu se anunta zile prea fericite. Dupa ce „diavolii“ sai au pierdut confruntarea decisiva cu Juventus si si-au luat, practic, adio de la titlu, Ancelotti a fost anuntat ca va fi demis in cazul in care rossoneri nu vor cistiga Liga Campionilor, singura competitie in care mai conteaza. Desi mai are contract cu Milan pina in vara anului 2007, antrenorul italian va fi indepartat de pe banca daca nu va invinge Liverpool, pe 25 mai, la Istanbul, o echipa „extrem de periculoasa care te poate surprinde in orice moment“, dupa cum i-a caracterizat Ancelotti pe „cormorani“.


Premierul Italiei si proprietarul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a criticat tactica abordata de Carlo Ancelotti si i-a dat un ultimatum tehnicianului. „Dragul meu Carletto are o deformatie profesionala, din moment ce a fost un jucator defensiv, si nu isi da seama ca Milan nu se simte in largul sau atunci cind evolueaza cu un singur atacant. Ori schimba tactica, ori pleaca acasa“, a avertizat Berlusconi. Ancelotti s-a mai aflat intr-o situatie asemanatoare inaintea unei finale a Ligii Campionilor, cea din 2003, pe care milanezii au cistigat-o in fata lui Juventus cu scorul de 3-2, dupa executarea loviturilor de departajare.


Printre posibilii inlocuitori ai lui Carlo Ancelotti se numara olandezul Frank Rijkaard, in prezent la FC Barcelona, precum si fostii componenti ai echipei rossonere, Mauro Tassotti si Roberto Donadoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS