20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupta pentru evitarea retrogradarii

Lupta pentru evitarea retrogradarii

Partida de astazi, de la Slatina, reprezinta pentru gazde una dintre ultimele sanse de a mai spera in salvarea de la retrogradare. Fosta echipa a lui Nae Ungureanu a capotat la Caracal, in tur (2-0 pentru elevii lui Cristescu), iar acum spera intr-o victorie care sa le readuca speranta salvarii.


Pe de alta parte, nici FC Caracal nu este inca salvata de la retrogradare. Finantatorul Paul Valuta a afirmat ieri: „Am o vorba si care este, cred, si pentru acest meci valabila: daca nici pe astia nu-i batem, atunci pe cine? Meciul este greu, dar cred intr-o victorie a noastra cu 2-0. S-a decis ca primele de joc sa fie integral incasate de jucatori atunci cind, matematic vorbind, sintem salvati de la retrogradare. Chiar daca unor jucatori nu le prea convine asta, desi au semnat acest regulament de ordine interioara, asta este. Am intarit lotul, am adus antrenor cu experienta, cu banii sintem la zi. De ei depinde acum!“.


Caracalenii sint de joi in cantonamentul de la Deveselu, iar in aceasta dimineata se vor deplasa la Slatina. Reintra Saceanu, dar absenteaza Velcovici (suspendat). Incerti: Petrescu, G. Mihaita si D. Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS