20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Balaci nu lasa Craiova fara echipa in prima liga

Ilie Balaci nu lasa Craiova fara echipa in prima liga

„Vom cumpara un loc in Divizia A!“


Ilie Balaci, Gigi Netoiu si Costel Mitrita s-au intilnit ieri, la restaurantul „Doi Cocosi“ din Bucuresti, pentru a discuta despre soarta Universitatii Craiova. Balaci a spus ca Dinel a anuntat ca va vinde echipa unor investitori italieni, motiv pentru care Gigi Netoiu a renuntat la orice intentie de a se implica la clubul oltean.
„Gigi Netoiu a spus ca va continua cu Dinamo, pentru ca nu s-a inteles cu Dinel Staicu. Gigi s-a retras, iar Dinel este inca patron, sau, ma rog, el a zis ca a vindut echipa unor italieni. Mie imi este greu sa vad Universitatea Craiova in Divizia  B si o sa incerc sa aduc niste sponsori, oameni care sa fie interesati, iar din vara, sa gasim o echipa care sa fie dispusa sa renunte la locul ei in Divizia A in situatia in care Universitatea ar retrograda“, a spus Balaci.
Balaci a precizat ca nu este exclus ca grupul de investitori in numele carora vorbeste sa cumpere alta echipa decit Universitatea Craiova. „Nu se pune in discutie sa preluam Universitatea Craiova acum. Problema este din vara, dar numai daca echipa va fi de vinzare, pentru ca Dinel a spus ca a vindut-o deja. Daca Universitatea nu va fi de vinzare, vom gasi sa cumparam alta echipa pentru ca ar fi pacat ca un oras cum este Craiova sa nu aiba echipa in Divizia A. Dar, spun inca o data, noi speram ca aceasta sa fie Universitatea Craiova“, a mentionat Balaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS