19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlteni contra... olteni

Olteni contra… olteni

Cele doua formatii oltene care se intilnesc la Caracal nu sint, teoretic vorbind, inca salvate de la retrogradare, desi s-ar parea ca echipele care vor parasi B2 se cunosc deja: Rulmentul, International Pitesti si Oltul Slatina. Ca atare, astazi nu va fi un meci in familie, ci o intilnire, probabil, destul de incrincenata. Gazdele revin acasa dupa ce le-a fost curmat, la Turnu Severin, sirul succeselor din acest retur.


Jean Nitulescu, presedintele executiv al FC Caracal, a afirmat ieri: „Am jucat foarte prost in etapa trecuta (Building – FC Caracal 1-0 – n.r.), asa ca miine (astazi – n.r.) trebuie sa ne reabilitam printr-o victorie“. Caracalenii sint de joi in cantonament, iar Nae Ungureanu nu-l poate folosi astazi pe Daniel Orac, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


Scapati de povara rezultatelor nefavorabile dupa victoria din etapa precedenta, 1-0 cu Oltul Slatina, moralul si increderea „minerilor“ s-a refacut si abordeaza jocul de la Caracal cu sperante. Primul succes pare sa fi spalat toate ghinioanele inceputului de retur, antrenorul Buburuz avind la dispozitie tot lotul valid, neexistind accidentari sau suspendari pentru prima data in acest an. Tehnicianul oaspetilor este mai prudent in declaratii si sustine ca merge la Caracal sa joace: „Nu se stie niciodata ce minuni se pot intimpla“. Fostul golgheter Volocaru, cel care i-a prelungit sederea lui Buburuz pe banca tehnica prin golul victorios cu slatinenii, este „arma secreta“ pentru „mineri“, acesta beneficiind de un tratament aparte, in special la masa, pentru a reveni la greutatea optima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS