20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-au batut in zece oameni!

Ne-au batut in zece oameni!

Dupa jocul incintator pe care l-au practicat in partida de vineri, cu Olanda, tinerii tricolori au avut o prestatie penibila ieri, in meciul jucat la Skopje, cu Macedonia.


Repriza intii a fost anosta, cu putine faze de poarta. Tricolorii au avut o posesie superioara, dar nu au reusit sa penetreze masiva aparare a macedonenilor, care s-au cantonat in defensiva si au incercat sa puncteze pe contraatac. Românii au jucat aproape toata repriza secunda in superioritate numerica, Kirovski fiind eliminat in minutul 49 dupa ce l-a luat de git pe Ciupe si a dat cu el de pamint. Formatia noastra si-a creat prima faza cu adevarat periculoasa abia in minutul 64, cind sutul expediat de la zece metri de Prepelita a fost respins cu dificultate de Tofilovski. In minutul 67, gazdele au deschis scorul prin Gligorov, care a executat o lovitura libera, iar mingea a trecut prin careul aglomerat si a intrat in poarta la coltul lung. Si cum un necaz nu vine niciodata singur, trei minute mai tirziu jucatorul Sportului Studentesc, Raul Ciupe, si-a rupt piciorul la un contact cu un adversar si a fost transportat de urgenta la spital.


In ciuda infringerii de ieri, tricolorii pastreaza sanse sa ajunga la CE 2006. La turneul final al acestei competitii se vor califica sapte formatii, plus tara organizatoare, Germania. Pentru cele sapte locuri se vor disputa meciuri de baraj in care vor intra cistigatoarele celor opt grupe si sase echipe de pe locul secund, care au cel mai bun punctaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS