20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan este noul lider in Serie A

Milan este noul lider in Serie A

Echipele italiene implicate in Liga Campionilor saptamina aceasta au jucat meciurile din etapa a 25-a simbata seara, iar la finalul lor s-a schimbat liderul. Juventus a clacat la Messina, unde a inregistrat doar un rezultat de egalitate, 0-0, desi a beneficiat de revenirea de forma a lui Alessandro Del Piero, creditat de presa italiana jucatorul meciului, alaturi de portarul gazdelor, Storari. „Batrina Doamna“ a pierdut cinci puncte din sase pe pamint sicilian in ultimele doua saptamini si a pierdut prima pozitie in clasament, desi acum o luna avea opt lungimi distanta fata de AC Milan.


In schimb, „Diavolul“ pare sa se fi logodit cu zeita Fortuna in ultimul timp. In urma cu doua etape, Crespo marca in minutul 94 si aducea victoria impotriva lui Lazio, apoi saptamina trecuta diferenta fata de Reggina a fost facuta de un autogol stupid. In sfirsit, simbata seara Milan a reusit o noua victorie norocoasa, 1-0 contra lui Cagliari, brazilianul Serginho marcind in ultimul minut. In acel moment echipa lui Ancelotti juca in inferioritate numerica, Pancaro primind doua cartonase galbene dupa citeva faulturi criminale asupra internationalului italian Esposito. Ironia sortii, aproape in acelasi moment in care Serginho marca pe „San Siro“, rivala Inter era egalata pe „Friuli“ de Udinese, prin golul suedezului de 20 de ani, Henok Goitom, aflat la debutul in Serie A, iar echipa lui Mancini a ratat apropierea la noua puncte de primul loc.


Singurul element negativ pentru rossoneri a fost accidentarea lui Sevcenko in debutul meciului cu sarzii, ucraineanul urmind sa lipseasca aproximativ o luna dupa ce si-a fracturat un os facial dupa o ciocnire cu un adversar.


Milan a trecut pe primul loc in clasament la egalitate de puncte cu Juventus (54p), echipa lui Ancelotti avind un golaveraj superior cu doua goluri. Inter a ramas pe pozitia a treia (43p). Celelalte meciuri ale etapei a 25-a s-au disputat ieri dupa urmatorul program: Parma – Brescia, Atalanta – Bologna, Roma – Livorno, Siena – Fiorentina, Chievo – Lazio, Palermo – Lecce si Sampdoria – Reggina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS