12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSelectionerul tricolorilor ii cheama acasa pe Moldovan si pe Contra

Selectionerul tricolorilor ii cheama acasa pe Moldovan si pe Contra

Selectionerul României, Victor Piturca, este convins de faptul ca Viorel Moldovan nu se va retrage, asa cum a anuntat dupa ce gruparea la care era legitimat, Servette Geneva, a fost declarata falimentara. „Mi-as fi dorit ca Moldovan sa revina in campionatul intern. De asemenea, i-am spus lui Cosmin Contra sa vina in Divizia A, pentru a trece peste acest moment neplacut. Oricum, sint convins ca Moldovan nu va renunta la fotbal“, a spus Piturca.


Antrenorul echipei nationale a precizat ca a vorbit la telefon cu Adrian Mutu dupa ce acesta a intrat in conflict cu Florin Raducioiu si Viorel Moldovan. „Cred ca a incheiat cu aceste lucruri. Trebuie sa se termine cu aceste discutii, este foarte urit ca jucatorii sa se certe. Eu nu voi permite asa ceva. Mutu mi-a promis ca termina cu aceste lucruri“, a comentat Piturca.


Selectionerul a afirmat ca a vorbit, ieri dimineata, la telefon, cu jucatorul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, iar acesta i-a spus ca se simte foarte bine. „Luni dupa-amiaza va merge la un spital din Kiev pentru noi analize. Nici el nu stie diagnosticul clar, nu i s-a spus. Oricum, nu a fost chiar atit de rau precum se credea. Am vorbit tot timpul cu el si am fost mirat cind s-a zvonit ca ar fi in coma. Sper ca in scurt timp sa-si reia antrenamentele“, a spus Piturca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS