14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia a ocupat locul 14

România a ocupat locul 14

La sfirsitul saptaminii trecute, la Budapesta, s-a desfasurat primul Grand Prix feminin de spada din circuitul celor cinci care conteaza pentru acumularea de puncte necesare accederii pe tablourile principale ale competitiilor majore (Campionatele Mondiale si Europene). In concurs a intrat si lotul national al României, compus din patru sportive, toate pregatite la Centrul Olimpic de Spada (COS) din Banie.


Sub comanda antrenorului emerit craiovean Dan Podeanu, fetele au tras atit la individual, cit si pe echipe, cel mai bun rezultat fiind obtinut de stelista Ana Maria Brinza, care s-a clasat pe locul doi, din 108 participante. Urmatoarea clasata dintre componentele lotului a fost Iuliana Maceseanu (locul 22), fosta componenta a clubului CSM Craiova – LPS „Petrache Triscu“, dar care, in prezent, este legitimata la Steaua Bucuresti. Celelalte doua sportive participante, Loredana Iordachioiu si Anca Bacioiu, ambele de la CSM-LPS Craiova, au avut o comportare mai modesta, situindu-se pe pozitiile 42, respectiv 96.


In competitia pe echipe, România s-a clasat printre ultimele, ocupind locul 14 din 16 teamuri participante, insa antrenorul Podeanu nu s-a declarat dezamagit, fetele fiind la inceput de sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS