17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmil Sandoi a refuzat un jucator de la FC Porto

Emil Sandoi a refuzat un jucator de la FC Porto

Portughezul de 20 ani, Rui Miguel Pedroso, nu a impresionat


Pandurii Tirgu Jiu a disputat primul meci de pregatire in acest an in compania divizionarei C Chimia Petrom Craiova, cistigind cu 4-1 (3-0). In primele zece minute ale meciului de la Stoina, „pandurii“ au punctat de doua ori, prin Scarlat (‘8) si Vancea (’10), scorul pauzei stabilit de Negut (’21).


Sandoi a inceput jocul cu: Balaet – Bogoi, Craciunescu, Radoi – Popete, Vancea, Negut, Ursu – Buca, Lapadat, Scarlat. Dupa pauza, tehnicianul divizionarei B a apelat la urmatorii jucatori: Pindaru – Radoi, Craciunescu, Nicola – Bertea, Paris, Lacoviste, Cristea – Stefan, Vintilescu, Gengiu. Pe parcurs au mai intrat Lung si inca doi jucatori aflati in probe. Este vorba de Valentin Petrisor, 19 ani, fotbalist care apartine clubului Dinamo Bucuresti, si un portughez de 20 ani, Rui Miguel Pedroso, care sustine ca a evoluat la juniorii campioanei Europei, FC Porto. Portughezul nu l-a impresionat pe Sandoi, fiind trimis acasa, iar Petrisor va juca, probabil, la „satelitul“ EMC Rovinari.


In partea a doua, „chimistii“ au redus din diferenta prin Pitiche (’62), dupa ce, cu un minut inainte, Alin Luta ratase o lovitura de la unsprezece metri parata de Tibi Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS