20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele au terminat pe locul trei

Craiovencele au terminat pe locul trei

Sala sporturilor din Valea Vlaicii a gazduit timp de trei zile primul turneu de play-off al seriei vest a ligii secunde de volei feminin. Cu Universitatea Craiova in calitate de gazda, competitia a mai adunat la start echipe LPS Arges Pitesti, „U“ Jolidon Cluj si CSM Lugoj. In prima zi, oltencele au fost invinse cu 3-1 de formatia pitesteana, lidera seriei si singura echipa care nu pierduse nici un meci in campionat. In celalalt joc disputat vineri, Universitatea Cluj a depasit CSM Lugoj cu 3-0.


Nici simbata craiovencele nu au avut mai mult noroc, pierzind cu 3-0 (-14, -22, -22) confruntarea cu echipa din Cluj. Elevele lui Adrian Cotoranu au acuzat lipsa de experienta, inceputurile slabe de seturi dovedindu-se decisive. Chiar daca, pe parcurs, au mai revenit in joc, echilibrind situatia, nu au putut sa faca mai mult, in fata unor echipe care au ca obiectiv promovarea in prima divizie. In celalalt meci, lidera LPS Pitesti nu a avut probleme cu CSM Lugoj, pe care a invins-o 3-0.


In ultima partida a turneului, disputata ieri, voleibalistele din Banie s-au impus cu 3-1 (16, 14, -13, 22) in fata celor de la CSM Lugoj. Oltencele s-au aflat in dificultate doar in setul trei, pe care l-au pierdut inexplicabil, dupa ce fusesera net superioare banatencelor in primele doua. S-au revansat insa in cel de-al patrulea, cind serviciile bune ale lui Dina au fost decisive. LPS Arges a invins „U“ Cluj cu 3-2 si a devenit lidera dupa primul turneu de sala, ardelencele fiind pe locul doi, iar craiovencele pe trei. Urmatorul tureu de play-off se va disputa la Lugoj, in perioada 11-13 februaruie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS