14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViata lui Diego Armando Maradona

Viata lui Diego Armando Maradona

Regizorul italian Marco Risi a anuntat ca va realiza un film despre viata fostului star al echipei Napoli si al nationalei Argentinei, Diego Armando Maradona. Pelicula va reconstitui traiectoria jucatorului incepind din copilarie, trecind prin perioada de glorie, cind a cistigat titlul mondial, in 1986 cu Argentina, doua campionate ale Italiei si o Cupa UEFA cu AC Napoli, pina in ultimii ani, cind a fost desemnat alaturi de Pele, cel mai bun fotbalist al secolului XX. Casa de filme „Globo Media“ a informat ca Maradona in diferite ipostaze va fi interpretat de trei actori. La semnarea contractelor, au fost de fata Maradona in persoana, rudele sale si prieteni.


Alt acord cu casa de productie „Pentagrama Films“ va duce la realizarea unui documentar despre viata lui Maradona, care va aparea in 2006.


„El Pibe d’Oro“ a sosit in cursul acestei saptamini in Grecia, dar vizita sa a fost considerata un „fiasco total“, dupa ce acordul cu o televiziune din Atena pentru un interviu a cazut din cauza pretentiilor materiale ridicate ale reprezentantilor fostului fotbalist, acestia solicitind 60.000 de euro.


De Laurentiis il reda pe „Pibe d’Oro“ napoletanilor


Totusi, fanii lui Maradona sint in extaz dupa ce actualul patron al lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a afirmat recent ca intentioneaza sa il readuca linga Vezuviu pe „Dieguito“ si sa-i ofere un post in conducerea clubului. Inca nu s-a stabilit care va fi rolul propus lui Maradona, de manager general al echipei aflate in prezent in Serie C1 sau doar de presedinte de onoare. De Laurentiis intentioneaza sa lucreze in primul rind la imaginea clubului campan si sa redea speranta milioanelor de tifosi partenopei prin readucerea in prim-plan a jucatorului cel mai emblematic al lui Napoli.


Miliardarul De Laurentiis, care a devenit celebru ca producator de film, a pregatit deja o ceremonie in onoarea revenirii lui Maradona la Napoli, dar, tinind cont de imprevizibilele decizii ale argentinianului, nu a fost stabilit nimic sigur. Planul lui De Laurentiis prevede si ca Maradona, caruia tocmai i-a construit un muzeu, sa intre chiar in rolul de actor in citeva pelicule pe care urmeaza sa le turneze. „Diego are prestanta. Sint convins ca prezenta sa in film va face furori“, a afirmat producatorul italian.


Fostul presedinte napoletan, Corrado Ferlaino, s-a declarat si el bucuros de „intoarcerea regelui“: „Sper intr-o intoarcere a lui Maradona la Napoli, care va insemna o minune pentru acest oras si pentru aceasta echipa.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS