16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa ma bucur de ultimul meu an ca fotbalist“

„Vreau sa ma bucur de ultimul meu an ca fotbalist“

Fostul capitan al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, este decis sa-si incheie cariera la Getafe, el anuntind ca acest sezon va fi ultimul ca jucator. Revenit in Primera Division, unde s-a remarcat la Real Sociedad si Villarreal, Craioveanu vrea sa se bucure de meciurile pe care le mai are de disputat, afirmind ca va pune cit mai mult suflet. „Acesta este ultimul meu an ca fotbalist si vreau sa ma bucur de el, de aceea pun atit de mult suflet la fiecare meci. Stiu ca imi lipseste golul, dar nu sint obsedat de acest lucru. Am decis sa ma retrag, pentru ca vreau sa ies din fotbal cu fruntea sus“, a spus Craioveanu. Intrebat daca exista posibilitatea sa revina asupra deciziei, atacantul oltean a precizat: „Nu, este aproape imposibil sa mai continuu sa joc fotbal dupa 30 iunie.“

Pe oriunde a evoluat, Gica s-a facut extrem de iubit de suporteri, fiind aplaudat chiar si atunci cind revenea, ca adversar, la fostele sale echipe. „Gica Craioveanu este ca vinul bun. Nu se conserva in butoi, dar pe masura ce trece timpul – si va implini 37 de ani – devine mai bun in toate sensurile. Atacantul roman este un talent real, iar acum trece printr-un moment sportiv foarte bun, insa acest moment coincide cu incheierea contractului cu formatia lui Quique Flores“, scrie cotidianul spaniol Marca.

Craioveanu nu este deranjat de faptul ca antrenorul nu l-a titularizat in meciurile din Primera Division: „Cind antrenorul a crezut ca merit m-a introdus pe teren. La inceput au fost mai putine minute, iar apoi a capatat incredere in mine si acum joc titular.“ Fostul international roman crede ca meciul cu Atletico Madrid, din etapa a 19-a a campionatului spaniol, va fi o „adevarata sarbatoare“. „Atletico a facut, in meciul cu Real Madrid, cea mai completa partida a sezonului, insa a pierdut. De aceea cred ca va veni la Getafe cu dorinta de a cistiga si de a aduce bucurie suporterilor. Va fi o adevarata sarbatoare pe «Coliseumi»“, a incheiat jucatorul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS