19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDavids, la schimb cu Dacourt?

Davids, la schimb cu Dacourt?

In speranta obtinerii unui trofeu major in acest sezon, la Inter vor avea loc multe miscari de trupe. Antrenorul Roberto Mancini a intocmit o lista lunga de disponibilizati, care cuprinde si citeva nume sonore. Curatenia de la Inter a inceput cu grecul Lampros Choutos, adus de la Olympiakos, dar care nu a fost folosit niciodata de Mancini si care va fi cedat la Atalanta. Dintre numele mai cunoscute, primul pe picior de plecare este argentinianul Julio Cruz, „blocat“ in atac de Adriano, Vieri si Recoba. Cruz este solicitat de Palermo, Fiorentina si Bologna, impresarul jucatorului afirmind ca acesta este decis sa paraseasca pe nerazzurri, insa definitiv, neagreind varianta unui imprumut.

Foarte probabila este si despartirea de mijlocasul olandez Edgar Davids, care ar putea ajunge la AS Roma. In acest caz, Interul l-ar cere la schimb pe francezul Olivier Dacourt, care nu prea mai prinde echipa romana, si l-ar oferi si pe Cristiano Zanetti. Pentru Davids nu este exclusa nici o revenire la Juventus, dar nici un transfer la Real Madrid, cea mai „fascinanta ipoteza“, dupa cum scriu ziarele italiene.

Lista de jucatori aflati pe „faras“ ii mai cuprinde pe Karagounis, Kily Gonzalez, Van der Meyde, Rebecchi, Beati, Pasquale si Coco, oficialii interisti afirmind ca portile echipei sint deschise pentru nume noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS