19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoti la Rapid in schimbul lui Rada

Moti la Rapid in schimbul lui Rada

Dinel Staicu sustine ca a ajuns la un acord cu Rapid Bucuresti privind transferul jucatorului craiovean Cosmin Moti, in schimbul lui Ionut Rada si a unei sume de bani. „M-am inteles cu cei de la Rapid, urmind ca saptamina viitoare sa semnam actele. Craiova va primi in schimbul lui Moti pe Rada si in jur de 200.000 de dolari. Fiecare echipa va primi 50 la suta dintr-un eventual transfer al celor doi jucatori in strainatate“, a dezvaluit Staicu.

Pe de alta parte, Staicu a spus ca a discutat simbata cu atacantul Jeremie Njock, care a semnat cu formatia belgiana Mons, pentru a-l convinge sa revina asupra deciziei de a parasi gruparea craioveana. „Am avut o discutie cu Njock si cred ca, in proportie de 50 la suta, l-am facut sa se razgindeasca si sa se intoarca la Craiova. I-am spus ca acel act pe care el l-a prezentat la Mons era valabil 45 de zile, iar eu i l-am dat in vara, insa oricum nu era inregistrat la LPF, deci nu are nici o valabilitate“, a explicat Staicu.

Patronul Universitatii a adaugat ca spera ca Njock sa se prezinte la reunirea lotului in vederea returului campionatului, pentru ca, in caz contrar, nu ii va fi eliberata cartea verde. „Va sta pe tusa pina in vara lui 2007, cit are contract cu Universitatea“, a mentionat Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS