20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata a invins Borussia Dortmund

Galata a invins Borussia Dortmund

In asteptarea returului de campionat in care si-a propus sa detroneze pe Fenerbahce din fotoliul de lidera in Turcia, formatia antrenata de Gheorghe Hagi, Galatasaray, se descurca destul de bine in meciurile amicale. „Cim-bom“ a invins, simbata, cu scorul de 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare, echipa germana Borussia Dortmund, intr-o partida din grupa B a turneului „Efes Cup“ din Antalya.

La finalul celor 90 de minute de joc ale partidei in care mijlocasul Ovidiu Petre a fost integralist, cu toate ca nu a rupt gura tirgului, scorul era 0-0, Galata avind sansa victoriei in minutul 68, insa atacantul Necati Ates a ratat un penalti. Lucru care nu s-a mai intimplat in momentul departajarii de la punctul cu var, elevii lui Hagi fructificind toate situatiile avute. Golurile echipei turce au fost marcate de Volkan, Ayhan, Mulayim si Conceicao, in timp ce pentru Borussia au inscris Gambino si Rosicky, iar Kringe si Leonardo au ratat.

Galatasaray va disputa urmatorul meci din „Efes Cup“ astazi, in compania formatiei Spartak Moscova, la care evolueaza Florin Soava, Adrian Iencsi si Gabriel Tamas, fost component al echipei din Istanbul. La turneu mai participa Besiktas, Vitesse Arnhem si suedezii de la Malmo.

La finalul partidei cu Borussia Dortmund, Gheorghe Hagi s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai. „A fost un meci de pregatire bun. Desi am folosit jucatori care nu au evoluat prea des impreuna, fiecare fotbalist si-a facut datoria. Sint multumit in special de jucatorii tineri, care au avut o prestatie foarte buna, de aceea voi continua sa ii folosesc“, a afirmat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS