7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandiani este dorit de Newcastle

Pandiani este dorit de Newcastle

Echipa antrenata de Graeme Souness, Newcastle United, a trimis o oferta de cinci milioane de euro pe adresa clubului spaniol La Coruna, pentru atacantul uruguayan Walter Gerardo Pandiani. Desi in momentul de fata afirma ca obiectivul principal este intarirea defensivei, atacul fiind lasat in seama trioului Kluivert-Bellamy-Shearer, managerul „cotofenelor“ il doreste pe Pandiani pentru a suplini absenta veteranului Alan Shearer, care in vara si-a anuntat retragerea. Un alt atacant urmarit de conducerea clubului englez este „galacticul“ Morientes, pentru care are de infruntat concurenta mai multor cluburi de prestigiu din Europa.

Dupa eliminarea La Corunei din Liga Campionilor si parcursul nefericit din campionat (locul 13), „El rifle“ Pandiani s-a declarat dispus sa se alature clubului din Albion, numai ca pretentiile presedintelui galicienilor, Augusto Cesar Lendoiro, se ridica la opt milioane de euro. „Pandiani este un atacant pursinge, cu un psihic puternic, care s-ar potrivi perfect in Premiership“, l-a caracterizat antrenorul scotian al lui Newcastle pe atacantul de 28 de ani al echipei La Coruna. Un alt jucator care se afla aproape de a juca pe „St. James’s Park“ este fundasul nigerian Celestine Babayaro, pentru care Chelsea va primi 1,5 milioane de lire sterline.

Walter Pandiani a marcat cinci goluri in 11 meciuri jucate in acest sezon al Primerei Division. In cazul in care il va vinde pe Pandiani in Anglia, formatia galiciana va nevoita sa achizitioneze un alt virf de atac, care sa se alature lui Diegi Tristan, Luque, Munitis si Changui, actualele variante ale lui Javier Irureta pentru compartimentul ofensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS