7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA cazut transferul lui Plesan la Steaua

A cazut transferul lui Plesan la Steaua

Uite Plesan, nu e Plesan, cam asa s-a jucat Dinel in ultima saptamina cu Gigel. Ba i-a aratat pisica Galatasaray, ba i-a mai cerut pe Pitu si alti bezmetici care nici nu se mai antreneaza cu lotul Stelei. Pina la urma, vazind reactia lui Gica Popescu si a impresarilor Giovani si Victor Becali, Dinel l-a sfatuit pe fostul candidat la presedintie sa vorbeasca direct cu jucatorul.

Prin urmare, cel care si-a capatat nick-ul „latifundiarul din Pipera“ a trecut la fapte si a incercat sa-l contacteze pe Mihaita, pentru a evita negocierile cu agentii sai, stiindu-se relatia nu tocmai cordiala pe care o are cu acestia.

Numai ca Mihaita nu era ieri de gasit, asa cum a constatat si presa, asa ca Gigi ar fi renuntat la achizitionarea sa, deoarece Plesan nu i-a dat pina acum un raspuns final la propunerea de a veni in Ghencea, desi asa stabilisera cu doua saptamini in urma.

De altfel, presedintele stelist Meme Stoica a confirmat ca transferul lui Plesan la Steaua a cazut. „Plesan ne-a mintit. La Steaua sint jucatori cu personalitate si caracter, iar el nu cred ca s-ar fi integrat. Il anunt pe impresarul Gheorghe Popescu ca Steaua nu este o solutie de rezerva, asa cum a zis el. Este posibil ca oferta noastra pentru Plesan sa fie mai interesanta decit cea a celor de la Galatasaray“, a precizat Stoica, adaugind ca gruparea din Ghencea s-a orientat catre alt jucator ofertat in aceasta perioada.

Dinel face cum vrea Plesan

Impresarul lui Plesan, Gica Popescu, este in Austria, iar patronul Universitatii a dat ieri un raspuns neclar in legatura cu tranzactia: „Eu am fost, intr-adevar, dispus sa semnez transferul lui Plesan la Steaua. Oferta lui Gigi Becali mi s-a parut destul de atragatoare: 1,5 milioane de dolari, zece la suta din transferul lui Plesan in strainatate si ceva jucatori la schimb. Era vorba de Pitu, Tibi Lung si ce s-o mai putea. Plesan este acasa, la Moldova Noua, si a ramas sa semnam, asa cum v-am mai spus, dupa Sarbatori.“

Despre oferta de la Galatasaray, patronul oltenilor a afirmat: „Nu a cazut varianta de transfer la Galata, dar modalitatea de plata propusa de ei nu-mi convine. Oricum, decizia jucatorului va fi cea hotaritoare, adica se va tine cont de optiunea lui Plesan.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS