7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCantonament la Rinca

Cantonament la Rinca

Minerul Motru si-a trimis jucatorii in vacanta imediat dupa ultima etapa a turului de campionat, unii dintre ei fiind rechemati citeva zile mai tirziu pentru turneul de sala disputat la Tirgu Jiu, in perioada 8-12 decembrie. Lipsiti de pregatirea specifica in sala, Minerul Motru a fost singura echipa care nu a acumulat nici un punct, fiind invinsa la scoruri categorice de Sportul Studentesc si de Pandurii Tirgu Jiu.

Fotbalistii lui Gabi Zahiu (foto) trebuie sa se prezinte la reunirea lotului destul de devreme, pe 10 ianuarie, la ora 10.00. Dupa doua saptamini de antrenamente in localitate, „minerii“ vor efectua un cantonament de pregatire centralizata la Rinca. Din cauza dificultatilor financiare, Minerul nu va efectua un cantonament de jocuri in afara tarii, cautindu-si parteneri de antrenament in imprejurimile localitatii Motru.

Tehnicianul „minerilor“ doreste sa renunte la citiva dintre jucatorii sai care au dovedit ca nu fac fata cerintelor sale, dar acest lucru se va intimpla in functie de transferarile reusite de gruparea gorjeana. „Sint cam multi care nu au ce cauta pe la noi, dar mai intii trebuie sa punem ceva in loc“, a comentat Zahiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS