19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Vicente Del Bosque va fi concediat

Antrenorul Vicente Del Bosque va fi concediat

Adus cu surle si trimbite la Besiktas Istanbul pentru a-l inlocui pe Mircea Lucescu, tehnicianul spaniol Vicente del Bosque este pe punctul de a parasi gruparea turca pe usa din dos. Unul dintre cel mai bine cotati antrenori din ultimii ani, de doua ori cistigator al Ligii Campionilor cu Real Madrid (2000 si 2002), nu a putut sa se impuna pe malul Bosforului, acolo unde Lucescu a facut minuni.

Del Bosque sta cu bagajele pregatite si, in cazul in care Besiktas nu se va califica in saisprezecimile Cupei UEFA, va fi demis. Presa turca mentioneaza ca printre antrenorii care ar putea prelua conducerea tehnica a formatiei la care evolueaza Daniel Pancu se numara Ziya Dogan si Riza Calimbay.

Potrivit cotidianului Hurriyet, conducerea gruparii din Istanbul a intentionat sa renunte la antrenorul spaniol inca de la meciul pierdut, in septembrie, cu scorul de 2-3, in fata lui Ankaraspor, in etapa a saptea a campionatului. Insa, nu a facut acest lucru deoarece nu a dorit sa plateasca daunele prevazute in contract pentru cazul rezilierii de catre club si nu a reusit sa il convinga pe Ziya Dogan sa accepte postul de antrenor principal. In plus, intelegerea dintre baskanii turci si Del Bosque este una favorabila spaniolului, care are un contract beton, el fiind platit cu trei milioane de euro pe sezon.

„Desi problema a disparut temporar, o data cu victoriile din meciurile cu Fenerbahce si Athletic Bilbao, pierderea succesiva de puncte in campionat si, dupa infringerea de la Bucuresti, pierderea a inca unui meci, in fata echipei Standard Liege, au reprezentat picatura care a umplut paharul“, noteaza Hurriyet. Jurnalul turc mai mentioneaza ca responsabilii clubului Besiktas s-au suparat atit de tare pe Vicente del Bosque la meciul cu Standard Liege, incit, contrar obiceiului lor, nu au mai coborit la vestiare ca sa discute cu el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS