20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnaliza turului la FC Caracal

Analiza turului la FC Caracal

Dupa ultima etapa a turului, FC Caracal a intrat in vacanta de iarna, pregatirile pentru returul sezonului fiind programate sa inceapa pe 10 ianuarie. Pina atunci, oltenii vor lua parte la turneul de sala de la Tirgu Jiu (8-12 decembrie), motiv pentru care lotul stabilit pentru aceasta competitie amicala isi va relua luni pregatirile in sala de sport din Caracal. La Tirgu Jiu va fi deplasat un lot de 12 jucatori care urmeaza sa fie stabilit astazi.

Principalii actionari si finantatori ai echipei, Paul Valuta, George Ilinca, Consiliul Local Caracal, au avut aseara programata o intilnire de lucru. In afara de analiza propriu-zisa a turului de campionat, cei care conduc acest club au avut pe ordinea de zi si alte probleme de discutat, mai ales ca mutarea echipei din Craiova la Caracal a nascut diverse ambitii.

Paul Valuta, care pretinde ca este actionarul majoritar, este nemultumit pentru rezultatele din acest tur: „Vreau un altfel de retur. Trebuie sa gasim solutii in aceasta iarna pentru ca FC Caracal sa nu mai fie ciuca batailor, mai ales acasa. Tot nu pot sa inteleg de ce cu un lot bun – cum pretind in continuare ca are FC Caracal – nu avem decit trei victorii din 15 meciuri?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS