19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu vrea la UTA

Ungureanu vrea la UTA

Atacantul Universitatii Craiova, Cristian Ungureanu, este foarte aproape de un transfer la divizionara B, UT Arad, care se intereseaza de serviciile sale. Ungureanu a evoluat in acest sezon doar la echipa a doua a Universitatii, dupa ce in vara a ratat imprumutul la Pandurii Tirgu Jiu. Ungureanu s-a aratat nemultumit de statutul sau actual, considerind ca antrenorii de la prima echipa nu il au in vizor, chiar daca evolueaza din ce in ce mai bine.

„Pot sa marchez oricite goluri la echipa a doua, ca oricum tot in Valea Rosie joc“, spunea Ungureanu la meciul amical cu Scoala de Fotbal „GP“, cind a purtat in premiera banderola de capitan al Universitatii II, care, de obicei, ii revine fundasului Feleaga. Ungureanu ar agrea un transfer la UTA, unde ar face cuplu in atac cu ex-rapidistul Marius Sumudica, „Batrina Doamna“ tintind promovarea in Divizia A in acest sezon.

Universitatea nu ar fi impotriva unui imprumut din iarna al atacantului venit in urma cu un an de la CS Botosani, iar in cazul in care oferta ar fi tentanta s-ar putea desparti definitiv de acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS