14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPSV a ramas lidera

PSV a ramas lidera

• Arsenal – Panathinaikos 1-1 • PSV Eindhoven – Rosenborg 1-0

PSV Eindhoven continua sa conduca grupa E, distantindu-se la trei puncte de principala favorita Arsenal, dupa disputarea a patru etape. Olandezii si-au adjudecat toate punctele din dubla cu Rosenborg, marti seara ei impunindu-se la limita, pe teren propriu, 1-0, prin golul marcat de Beasley, inca din minutul 10. Nici in acest joc PSV nu a aratat prea multe, dar pragmatismul elevilor lui Hiddinck a dat roade.

Asta spre deosebire de Arsenal, care face spectacol, dar nu reuseste sa cistige. Asa s-a intimplat cu trupa lui Wanger si la Trondheim si Atena, unde au scos doar un egal, dar si in confruntarea din aceasta etapa, de pe „Higburry“, cu grecii de la Panathinaikos. „Tunarii“ s-au aflat in permanenta in apropierea careului elen, dar nu au putut sa fructifice ocaziile ivite. Francezul Henry a deschis scorul in minutul 16, din penalti, dupa care englezii nu au mai gasit drumul spre gol, chiar daca de multe ori pasau in careul advers ca si cum s-ar fi aflat in defensiva, tragind de timp. Reies nu a reusit sa marcheze din patru metri, sutind in portar si apoi in bara, in timp ce grecii au avut cea mai mare ocazie in minutul 62, cind Basinas a ratat un penalti, trimitind mingea peste poarta. Pina la urma a fost 1-1, fundasul gazdelor, Cygan, marcind cu capul in proprie poarta, la o centrare in careul englez.

La Panathinaikos, Dumitru Mitu a fost introdus pe teren in minutul 62, in locul lui Papadopoulos, in vreme ce Lucian Sinmartean, inca accidentat, nu a fost inclus in lotul pentru acest meci. Clasamentul grupei se prezinta astfel: 1. PSV Eindhoven – 9 puncte, 2. Arsenal – 6 p, 3. Panathinaikos – 5 p, 4. Rosenborg – 1 p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS