7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabriel Moraru a acces in turul doi

Gabriel Moraru a acces in turul doi

Tenismanul roman Gabriel Moraru s-a calificat in turul secund al challangerului de la Santiago de Chile, care este dotat cu premii in valore totala de 50.000 de dolari. Moraru l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, pe chilianul Adrian Garcia, cap de serie numarul 3. Tenismanul roman va juca in faza urmatoare a competitiei cu brazilianul Julio Silva, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6, (7/5), 6-2, de argentinianul Mariano Puerta.

Din pacate, jucatorul roman Victor Ionita a fost invins in runda inaugurala a challangerului de la Santiago. Ionita a pierdut, cu scorul de 6-3, 1-6, 2-6, in fata argentinianului Juan Pablo Brzezicki.

In runda inaugurala a challangerului de la Hamestead, care este dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari, tenismanul Razvan Sabau il va intilni pe americanul Amer Delic. Daca va accede in turul doi, Sabau il va intilni pe cistigatorul din partida dintre sirbul Janko Tipsarevici, cap de serie numarul 3, si britanicul Jamie Delgado. In proba de dublu, perechea Gabriel Trifu / Glenn Weiner (Romania / SUA) va intilni in runda inaugurala cuplul american Brandon Coupe / Jason Marshall, cap de serie numarul 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS